Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu taka dywizja?

xboxik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałeś strasznie zaniżone MMR, ja byłem w S3 w presezonie no i wylądowałem po placementach w B1. :D

Nic tylko grać i zdobywać wyższe dywizje. 

Opublikowano

Ja uważam , że nie po to tyle się męczyłem aby wejść tam gdzie wszedłem , żeby teraz spaść trzy ligi w doł i wbijac tam od nowa, na spokojnie dam radę wrócić ale uważam , że to tylko strata czasu ...

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Miałeś niskie MMR z Sezonu 4 + Riot zaostrzył warunki w placementach, dlatego masz Brąz. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mnie tradycyjnie, do Diamentu ale i tak chu.jnia bo nigdzie inndziej nie trafie przez cały sezon :) jeszcze spadne ^^... hihi

edit*- a po za tym brąz to przecież EASY, masz skilla ( w skali 1 do 100, 50)  to spokojnie wyjdziesz i to jeszcze sam mecze będziesz wygrywał :) mój kolega nie mógł z  brązu wyjść cały s4 :) jak mu zagrałem pare meczy to już w Silverze był ale ten kaleka i tak spadł :) Przecież bronz to jest easy jak ruchanie.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Mnie tradycyjnie, do Diamentu ale i tak chu.jnia bo nigdzie inndziej nie trafie przez cały sezon :) jeszcze spadne ^^... hihi

edit*- a po za tym brąz to przecież EASY, masz skilla ( w skali 1 do 100, 50)  to spokojnie wyjdziesz i to jeszcze sam mecze będziesz wygrywał :) mój kolega nie mógł z  brązu wyjść cały s4 :) jak mu zagrałem pare meczy to już w Silverze był ale ten kaleka i tak spadł :) Przecież bronz to jest easy jak ruchanie.

Jeżeli po placementach przydzieliło Cię do diamentu to musi być najlepszym Graczem jakiego zrodził ten świat... skoro max to p1 GJ! Liczę, że objawienie takiego Pro Playera na Polskiej scenie będzie miało wpływ na lepsze uznanie polaków w lidze! Tak trzymać przywoływaczu!

Opublikowano

Jeżeli po placementach przydzieliło Cię do diamentu to musi być najlepszym Graczem jakiego zrodził ten świat... skoro max to p1 GJ! Liczę, że objawienie takiego Pro Playera na Polskiej scenie będzie miało wpływ na lepsze uznanie polaków w lidze! Tak trzymać przywoływaczu!

Do ROCCAT'a niech idzie :D Polska bd miała wiecznie 1 miejsce :DDDDDD

@mnie do B5 przydzieliło, więc spokojnie ^^. Teraz RIOT przesadził, a powiedz jakie masz MMR?

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Wiem, że easy, ale z trollami to tak łatwo nie jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...